Nederlands Franšais
USB Flash Drive

USB Sticks

Een USB Stick, ook gekend als USB Drive, Jump Drive of Flash drive, is een opslagmedium ('storage device') dat gebruikt maakt van een schok- en crashbestendig 'flash-geheugen' om digitale gegevens op te slaan en uit te wisselen. Het is de veelzijdige opvolger van de floppy disk die nog zelden wordt gebruikt.

De USB geheugensleutel is een veelzijdige oplossing die kan worden gebruikt om software en bedrijfsinformatie te verdelen of om in te zetten bij direct marketing acties. De USB Stick is tevens een erg populair en praktisch relatiegeschenk. Dankzij de opdruk van uw logo op de USB geheugensleutels blijft uw bedrijf of organisatie dagelijks onder de aandacht van uw klant!

+32 (0)2 400 72 54

printpagina afdrukken

prijsprijsofferte aanvragen

Vraag hier een
vrijblijvende prijsofferte
aan voor het persen van CD's en DVD's of voor het kopiŰren van USB-sticks!
Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan

USB Memory Stick collectie

U heeft bij VisiDiscs een uitgebreide collectie USB memory sticks waaruit u uw keuze kunt maken.

De diverse modellen zijn beschikbaar met een verschillende opslagcapaciteit startend vanaf 128 MB tot meerdere gigabytes.
U kan ervoor kiezen om deze USB sticks te laten bedrukken met uw slogan of met uw logo.
U kan uw geheugensleutels niet enkel personaliseren met een opdruk maar tevens door er digitale data op te laten dupliceren. Onze USB duplicatie service dupliceert voor u uw USB-sticks met uw documenten, afbeeldingen, foto's, presentaties, video, MP3 audio en andere multimediaformaten!

Een overzicht van de meest populaire USB Sticks vind u in onze USB memory stick collectie. Onze volledige collectie USB Flash Drives kan u tevens bekijken op de website van onze USB fabriek USB Key.be.

Ons aanbod USB Flash Drives beperkt zich niet enkel tot USB Sticks maar omvat tevens de productie van USB Armbanden en USB Business Cards waarop we uw data kunnen dupliceren ('USB duplicatie' of 'data preload') en die gepersonaliseerd kunnen worden met een opdruk van uw logo of marketingboodschap ('Custom USB Drives').

USB Duplicatie

Duplicatie van USB geheugensleutels

We dupliceren USB Flash Drives met een opslagcapaciteit gaande van 128 MB tot meerdere gigabytes aan digitale informatie!

Om te kunnen starten met het dupliceren van uw gegevens op uw USB productie hebben we de digitale gegevens nodig van u die u wenst te kopiëren. U kan deze net zoals bij CD en DVD producties aanleveren op een CD-ROM of DVD. U gegevens worden dan ingeladen in ons duplicatiesysteem dat vervolgens start met het overbrengen van uw gegevens op de geheugensleutels.

Voor meer informatie over het dupliceren van USB Memory Keys en de voordelen van dit handige medium surft u naar onze USB Duplication Service.

 

digithales webdesign brussel