Nederlands Franšais
CD reproductie & DVD reproductie

Ondersteuning

Het ontwerpen en drukklaar maken van professioneel drukwerk is minder eenvoudig dan op het eerste zicht kan lijken. Ook de creatie van een goede master CD of master DVD verloopt niet altijd even vlot. Vaak wordt deze op de verkeerde manier gebrand waardoor we verplicht worden om u om een nieuwe masterdisc te verzoeken.

Daarom informeren we u graag over de beste manier om aan de slag te gaan bij het voorbereiden van uw drukwerk en uw masterdisc! Aarzelt u vooral niet om ons te contacteren wanneer u na het lezen van deze tips nog vragen zou hebben bij uw voorbereidingen!

+32 (0)2 400 72 54

printpagina afdrukken

prijsprijsofferte aanvragen

Vraag hier een
vrijblijvende prijsofferte
aan voor het persen van CD's en DVD's of voor het kopiŰren van USB-sticks!
Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan

Drukwerk ontwerpen

Met behulp van de informatie en templates & specificaties ('detailfiches') die we voor u samenstelden op de pagina over het ontwerpen van drukwerk wordt het ontwerpen en drukklaar maken van uw drukbestanden een pak eenvoudiger!

Heeft u reeds in het verleden met grafische software zoals Photoshop, Indesign of Illustrator gewerkt maar ondervindt u toch nog problemen bij het aanmaken van uw drukbestanden, dan kan u ons steeds telefonisch of per e-mail om ondersteuning vragen!

Heeft u daarentegen geen enkele ervaring met grafische software, dan kunnen we het drukwerk voor uw DVD of CD productie voor u ontwerpen volgens uw wensen!

Grafische software

Ontdek meer over de verschillende soorten grafische software en hun voordelen, nadelen en diverse toepassingsmogelijkheden.

Ontwerpfouten

Vermijd de meest voorkomende ontwerpfouten door deze tips en tricks na te lezen!

Creatie van master CD / DVD

Om een goede master-CD of master-DVD te branden kan u de tips en aanwijzingen raadplegen die we voor u verzamelden op de volgende pagina's:

digithales webdesign brussel