Nederlands Français
DVD authoring

DVD ontwikkeling

DVD's (Digital Versatile Discs) verhogen drastisch de impact van uw audiovisuele presentaties. Naast haarscherpe beelden en uitstekende Dolby stereogeluidsweergave is de ware kracht van de DVD zijn interactiviteit. Elk afzonderlijk filmfragment kan door een enkele klik worden aangestuurd.

Ook voor opleidingen en onderwijs is de DVD Video en DVD-ROM uiterst geschikt. DVD-films en presentaties kunnen namelijk informatie op een boeiende en aantrekkelijke manier overbrengen op uw publiek. Bovendien kan een DVD zowel op pc als op DVD salonspelers (met TV-toestel of projector) afgespeeld worden!

+32 (0)2 400 72 54

printpagina afdrukken

prijsprijsofferte aanvragen

Vraag hier een
vrijblijvende prijsofferte
aan voor het persen van CD's en DVD's of voor het kopiëren van USB-sticks!
Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan

DVD authoring

Ontwerpen en ontwikkelen van DVD's

De DVD is het presentatiemedium van de toekomst. Voor de filmindustrie, op beurzen en informatiestands en bij productdemonstraties is de DVD nu reeds een erg belangrijk digitaal medium.

DVD programmatie DVD ontwikkeling

Dankzij onze moderne DVD authoring uitrusting kunnen wij een brede waaier aan videoformaten (DigiBeta, Beta SP, DV(CAM), (S)VHS) en digitale beeld- en geluidsbestanden (MPEG, AVI, QuickTime, AIFF, WAV,...) verwerken voor u en dit aan erg competitieve prijzen!

Het volledige DVD productieproces bestaat dus uit de zowel de ontwikkeling van DVD's ('DVD authoring'), de pre-mastering fase en de productie zelf (DVD's branden of DVD's persen).
Multimedia DVD toepassingen creëren we met professionele animatie- en authoringsoftware zoals Director, Flash, Java, Apple's DVD Studio Pro, etc. De Digital Versatile Disc kan worden afgespeeld op een pc of of op een standaard Video DVD speler ('salonspeler').


DVD programmering services

Ons aanbod voor DVD ontwikkeling

We kunnen u helpen bij de diverse fases die voorafgaan aan het dupliceren van de master DVD. Hieronder vind u enkele van de meest gebruikte mogelijkheden uit onze DVD programmatie diensten.

  • Ondertiteling van DVD's
    Wij brengen  voor u de verschillende taalversies van uw bedrijfs- of productpresentaties samen op één enkele DVD; de gebruiker kiest de gewenste taal.
  • Beeldformaat aanpassingen:
    keuze toevoegen voor 4:3 of breedbeeld weergave. Als de bronvideo anamorfisch is geëncodeeerd (vertikaal uitgetrokken tot een 16:9 verhouding op een 4/3 bron), dan kan de DVD volledig op een breedbeeld TV-toestel worden weergegeven. Als dezelfde inhoud op een standaard 4:3 scherm wordt bekeken, kan de gebruiker kiezen tussen een vertikaal uitgetrokken schermvullende weergave (waarbij iedereen in beeld wat groter en smaller lijkt) of een ‘letterbox’-weergave, met zwarte banden boven en onder het beeld.
  • Slide shows
    Vervolledig uw bedrijfs- of productvideo met een diashow (gemaakt op basis van bijvoorbeeld  een Powerpoint-presentatie) waarin u extra toelichting geeft die in uw bedrijfsfilm niet thuishoort, zoals cijfertabellen of technische details.
  • etc...

Indien u naar een specifieke oplossing op zoek bent die niet voorkomt in deze lijst, aarzel dan vooral niet om ons te contacteren zodat we uw project kunnen analyseren en u de beste oplossing kunnen voorstellen!

digithales webdesign brussel