Nederlands Français
DVD branden

DVD branden

Voor het dupliceren van DVD's in beperkte oplages van 50 tot ongeveer 300 exemplaren kunnen we uw DVD branden. Wanneer u onder hoge tijdsdruk staat kan een grotere oplage gebrand worden, gezien er een snellere leveringstermijn geldt voor het branden van DVD's dan voor het persen van DVD 's.

Het branden van DVD's in beperkte oplages heeft als grootste voordelen een extra snelle levering, de mogelijkheid om kleine oplagen te produceren, haarscherp digitaal gedrukt papieren drukwerk en een kras- en vochtbestendige glanzende thermische opdruk met fotokwaliteit.
Net zoals bij het persen van DVD's daalt de prijs per schijfje naarmate uw oplage groter wordt.

+32 (0)2 400 72 54

printpagina afdrukken

prijsprijsofferte aanvragen

Vraag hier een
vrijblijvende prijsofferte
aan voor het persen van CD's en DVD's of voor het kopiëren van USB-sticks!
Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan

Branden van DVD

Geschikt voor kleine oplages

Indien u een oplage van maximaal zo'n 300 DVD's wenst te laten copiëren, dan wordt standaard gekozen voor het branden van uw DVD op DVD-R schijfjes (DVD+R schijfjes zijn tevens beschikbaar).

Via deze reproductiemethode wordt de inhoud van de door u te leveren masterDVD in onze duplicatietoren gebrand op duurzame blanco DVD-R / DVD+R schijfjes van topkwaliteit van DVD fabrikant Taiyo Yuden.

Bij het branden wordt er dus gedupliceerd met behulp van een laserstraal die uw digitale gegevens brandt op beschrijfbare DVD-R discs. Dit is meteen ook het meest onderscheidende verschil tegenover het persen van DVD's waarbij de schijfjes worden geperst op basis van een glassmaster.

Branden van DVD DVD-Video

Prijzen voor het branden van DVD's

De prijs is net zoals bij het persen van DVD's afhankelijk van verschillende factoren:

 • De gewenste opslagcapaciteit van uw DVD (4.7 GB vs 8.5 GB)
 • De oplage voor uw productie
 • De verpakking voor de DVD reproductie
 • Het drukwerk dat u wenst voor uw DVD productie

De kostprijs per DVD wordt aantrekkelijker naarmate de gewenste oplage stijgt.

Via ons prijsformulier kan u uw prijsaanvraag eenvoudig versturen. U ontvangt van ons dan meestal dezelfde dag nog een competitieve prijsofferte voor uw DVD productie!

Productietijd en levering

De standaard leveringstermijn voor het kopiëren van DVD's, DVD-Video en DVD-ROMs in kleine oplages tot zo'n 300 exemplaren bedraagt voor DVD produktie zonder verpakking of zonder papieren drukwerk zo'n 2 à 5 werkdagen na goedkeuring van uw master DVD en uw drukbestanden.
De snelste leveringen zijn dus beschikbaar voor verpakkingen zoals papieren hoesjes (papersleeves), plastieken hoesjes (plasticsleeves), C-Shell doosjes, Trimpacs en Slimline Jewelbox.

Indien u papieren drukwerk wenst bij uw DVD verpakking, dan is de levertermijn zo'n 3 à 8 werkdagen na goedkeuring van uw master CD en de drukbestanden.

Drukwerk

Uw ontwerp wordt bij kleine oplages op de schijfjes gedrukt met een thermische printer van het type Rimage Everest. De opdruk met een thermische printer is van absolute topkwaliteit! In tegenstelling tot het printen met goedkopere inktjetprinters levert de thermische Rimage printer een glanzende, thermische opdruk met fotokwaliteit die bovendien kras- en vochtbestendig is!

Het papieren drukwerk bij gebrande DVD reproducties wordt haarscherp digitaal gedrukt in mooi gesatureerde kleuren op kwalitatief hoogstaand glanzend papier.

terug naar boven

Voordelen branden van DVD

Korte productietijd en dus snel geleverd!

Het branden van DVD's is een minder technische productieprocedure waardoor het mogelijk wordt om sneller te leveren.
De discs worden volautomatisch gedupliceerd op duplicatietorens. Het verpakken verloopt manueel met de allergrootste zorg.

Beschikbaar voor oplagen vanaf 50 stuks

In tegenstelling tot het persen van DVD's waarbij een minimumoplage van 500 exemplaren vereist is, kan bij DVD duplicatie uw DVD reeds gedupliceerd worden in een oplage vanaf 50 stuks.

Snel en eenvoudig nabestellen

U kan eenvoudig en snel een klein of groter aantal schijfjes bijbestellen!

Thermische opdruk met fotokwaliteit

De thermische bedrukking van uw schijfjes via onze Rimage Everest printers levert een superieure kwaliteit op waarvan u ongetwijfeld onder de indruk zal zijn!
De kwaliteit van schijfjes bedrukt met goedkope inktjetprinters is merkbaar inferieur aan de thermische druktechnologie van Rimageprinters. Rimage levert namelijk een glanzend resultaat met fotokwaliteit op die bovendien kras- en vochtbestendig is!

DVD-ROM branden DVD Copy Service

DVD-Video en DVD-ROM mogelijkheden

DVD-Video en DVD-ROM applicaties worden gebruikt voor onder andere de volgende toepassingen:

 • DVD Video producties (voor verkoop en verhuur van films, bedrijfsfilms, marketing,...)
 • Mulimediapresentaties voor beurzen & congressen,etc.
 • Productcatalogi
 • Archivering van documenten (catalogi, softwarereleases,...)
 • Distributie van promotiemateriaal
 • Software verdeling
 • PC spelletjes
 • Producttraining voor personeel
 • Relatiegeschenken (films, software, applicaties,...)
 • Marketingcampagnes
 • ...

terug naar boven

digithales webdesign brussel