Nederlands Français
CD branden

CD branden

Voor het dupliceren van CD's in een oplage van 50 tot ongeveer 300 exemplaren kunnen we uw CD branden. Wanneer u onder een hoge tijdsdruk staat, kan worden geopteerd voor het branden van grotere oplages gezien de snellere leveringstermijn bij het branden van CD's.

Het branden van CD's in beperkte oplages heeft als grootste voordelen een snelle leveringstermijn, haarscherp digitaal gedrukt papieren drukwerk en een vocht- en krasbestendige glanzende thermische opdruk met fotokwaliteit.

Net zoals bij CD persing daalt de prijs per schijfje naarmate uw oplage hoger is.

+32 (0)2 400 72 54

printpagina afdrukken

prijsprijsofferte aanvragen

Vraag hier een
vrijblijvende prijsofferte
aan voor het persen van CD's en DVD's of voor het kopiëren van USB-sticks!
Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan

Branden van CD

Geschikt voor dupliceren in kleine oplages

Indien u een oplage van maximaal zo'n 300 CD's wenst te laten kopiëren, dan wordt standaard gekozen voor het branden van uw CD op CD-R schijfjes.

Bij deze reproductiemethode wordt de inhoud van uw originele masterdisc in onze duplicatietorens gebrandt op kwalitatief hoogstaande en duurzame blanco CD-R schijfjes van CD fabrikant Taiyo Yuden.

Er wordt in dit geval gedupliceerd met behulp van een laserstraal die de digitale gegevens brandt op CD-R's. Dit is meteen ook het kenmerkende verschil tegenover het persen van CD's waarbij de schijfjes worden geperst op basis van een glassmaster.

CD-R branden Branden van CD-R

Prijzen voor het branden van CD's

De prijs voor het branden van CD en CD-ROM schijfjes is net zoals bij het persen van CD's afhanklijk van enerzijds de oplage en anderzijds de verpakking en het drukwerk die u wenst voor uw CD productie. De kostprijs per CD daalt naarmate uw oplage groter wordt.

U kan via ons prijsofferteformulier uw aanvraag naar ons toesturen zodat we voor uw productie een competitieve prijsofferte kunnen terugsturen.

Leveringstermijn

De standaard leveringstermijn voor producties zonder verpakking of zonder papieren drukwerk is 2 à 5 werkdagen na goedkeuring van uw master CD / CD-ROM en uw grafische drukbestanden.
De snelste leveringen zijn dus beschikbaar voor verpakkingen zoals de plastieken hoesjes (plasticsleeves), papieren hoesjes (papersleeves), C-Shells, Trimpac en Slimline Jewelbox.

Met bijhorend papieren drukwerk bedraagt de levertermijn 3 à 8 werkdagen.

Drukwerk voor CD en CD-ROM

Uw grafische ontwerp wordt bij kleine oplages op uw schijfjes gedrukt met een thermische Rimage Everest printer. De opdruk met dit type printer is van absolute topkwaliteit! In tegenstelling tot een opdruk met goedkopere inktjetprinters biedt de thermische Rimage printer een glanzende opdruk met fotokwaliteit die bovendien kras- en vochtbestendig is!

Het papieren drukwerk bij gebrande CD producties wordt haarscherp digitaal gedrukt op kwalitatief hoogstaand glanzend papier.

terug naar boven

Voordelen van branden van CD

Korte productietijd en dus snel geleverd!

Het branden van CD's is een minder technische productiemethode waardoor het mogelijk wordt om sneller uw productie te leveren.
Het branden gebeurt geautomatiseerd via duplicatietorens terwijl het verpakken met de grootste zorg manueel gebeurt.

Reeds beschikbaar voor oplages vanaf 50 exemplaren

Terwijl u voor het persen van CD's een minimumoplage van 500 exemplaren dient te bestellen, kunnen we uw schijf branden in een oplage vanaf 50 exemplaren.

Eenvoudig en snel bijbestellen

U kan eenvoudig en snel een klein of groter aantal schijfjes bijbestellen!

Thermische opdruk met fotokwaliteit

Een thermische opdruk op uw schijfjes met onze Rimage Everest printer levert absolute topkwaliteit op waarvan u onder de indruk zal zijn! In tegenstelling tot een opdruk met goedkope inktjetprinters biedt deze thermische printer een glanzende opdruk met fotokwaliteit die bovendien kras- en vochtbestendig is!

Audio-CD branden CD-ROM copy service

Nadelen van gebrande audio-CD's

Wanneer we uw originele schijf branden op CD-R schijfjes op onze duplicatietorens, dan is het resultaat een exacte kopie!

Desondanks is de kwaliteit van een geperste schijf net iets beter dan een gebrande schijf. Terwijl bepaalde oudere audio-cd-spelers soms moeilijkheden hebben met het afspelen van gebrande schijfjes worden geperste audiodiscs altijd perfect afgespeeld.

De CD lezers die problemen ondervinden met gebrande schijfjes worden echter stilaan zeldzaam waardoor gebrande discs nauwelijks problemen opleveren!
Bij gebrande CD-ROMs is er geen enkel nadeel tegenover geperste CD-ROMs!

Audio-CD en CD-ROM mogelijkheden

 • Muziek
 • PC Games en zakelijke software
 • Mulimediapresentaties voor beurzen & congressen,etc.
 • Productcatalogi
 • Archivering
 • Promotiemateriaal en relatiegeschenken
 • Product-training personeel
 • Marketingcampagnes
 • Technische en gebruikersmanuals
 • Software distributie en updates
 • ...

terug naar boven

digithales webdesign brussel