Nederlands Franšais
MiniCD en MiniDVD duplicatie

MiniCD dupliceren

Ons aanbod duplicatie omvat ook het kopiëren van MiniCD's, een kleine CD / CD-ROM met een diameter van slechts 8 cm.

MiniCD's werken op zowat alle CD en CD-ROM spelers en kunnen zowel worden gebruikt als audio CD als voor pc toepassingen.

U kan bij ons uw muziek-CD of CD-ROM reeds laten branden in een kleine oplage vanaf 50 exemplaren. Wenst u op zijn minst 500 exemplaren dan kunnen we uw 8 cm CD persen.

+32 (0)2 400 72 54

printpagina afdrukken

prijsprijsofferte aanvragen

Vraag hier een
vrijblijvende prijsofferte
aan voor het persen van CD's en DVD's of voor het kopiŰren van USB-sticks!
Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan

Dupliceren van MiniCD's

We dupliceren uw CD-ROM of Audio CD tevens op MiniCD's als u op zoek bent naar een compactere CD versie. Hieronder ontdekt u meer onze 8cm minidiscs en over de verschillende manieren waarop we ze voor u kunnen dupliceren.

MiniCD / Mini CD-ROM Dupliceren van MiniCD's

Wat is een MiniCD?

Een MiniCD is een CD schijfje met een diameter van slechts 8 centimeter. De diameter van een gewone CD is een derde groter, namelijk 12 cm.

Een minicd kan tot 190 MB aan pc-data of audio bevatten. (Ter vergelijking: een standaard CD biedt ruimte aan 700 MB - 80 min. audio)

Op deze minischijfjes kan u net zoals bij de gewone compact discs zowel muziek als pc gegevens op publiceren. Het dupliceren van minicd's kan door de discs te branden of door ze te persen. Op de rechterzijde van deze pagina leest u meer over de verschillen tussen het branden en persen van CD's.

Voordelen

 • Ondanks hun kleine formaat kunnen deze schijfjes meestal alles bevatten wat een potentiële klant wenst te weten over uw bedrijf of organisatie!
 • Door hun kleine formaat zien mini CD's er unieker uit dan standaard CD's en kunnen ze eenvoudiger worden gedistribueerd.
 • Voor muziekgroepen en rockbands is de Mini-CD een interessante keuze voor het uitbrengen van een demo CD of CD single.

MiniCD branden

Voor oplage tot ongeveer 500 discs

Mini-CD's worden gebrand wanneer u een oplages van ongeveer maximaal 500 stuks wenst. Voor beperkte oplages worden de CD's dus gebrand en niet geperst.
MiniCD's branden is een minder technische dupliceermethode waardoor het mogelijk wordt om sneller uw productie te leveren.

De verschillende voordelen en nadelen van het branden van CD's gelden ook voor MiniCD's en vindt u op de pagina CD branden.

MiniCD persen

Voor oplage vanaf ongeveer 500 discs

Mini-CD's kunnen geperst worden in oplages vanaf 500 exemplaren.
Het persen van CD's is een meer geautomatiseerde maar tevens technisch meer ingewikkelde duplicatiemethode dan het branden van CD's.
De prijs is in vergelijking met gebrande discs lager mede dankzij de meer geautomatiseerde manier van dupliceren & verpakken en doordat kiezen voor een hogere oplage steeds een lagere prijs per CD betekent.

Meer details over de voor- en nadelen van het persen van CD's vindt u op de pagina CD persen.

Toepassingsgebieden

 • Direct Marketing campagnes
 • Visitekaart CD (Business Card CD-ROM)
 • Audio CD singles
 • Audio CD demo's voor startende bands
 • Bedrijfscatalogus
 • Product lanceringen & promoties
 • Direct mail campagnes (magazines, brochures,...)
 • Software demo's
 • ...
digithales webdesign brussel